Ons team

Het team van Logopedie Hasselt bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde logopedisten. Wij stellen kwaliteit voorop, daarom blijven wij onze kennis en vaardigheden verdiepen door het regelmatig volgen van bijscholingen.

Lien Kenens

Praktijkverantwoordelijke - Logopediste

Eind juni 2009 behaalde ik mijn masterdiploma in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na mijn studie kreeg ik de kans als zelfstandig logopediste aan de slag te gaan in een groepspraktijk, waar ik de theoretische kennis kon omzetten in concrete diagnostiek en therapie.

In januari 2017 startte ik mijn eigen logopedische praktijk in Hasselt. Hier werk ik voornamelijk met kinderen en jongeren met een afwijkende articulatie, een vertraagde taalontwikkeling en leerproblemen (lezen, schrijven, rekenen). Verder behandel ik ook kinderen, jongeren en volwassenen met een oromyofunctionele problematiek. Ik wil me blijven verdiepen en bijscholen in de verschillende logopedische problematieken en daarom volg ik ook verscheidene studiedagen en workshops.


Sjoukje van de Mortel

Logopediste

In februari 2022 behaalde ik mijn bachelor in de logopedie aan de Thomas More hogeschool Antwerpen. Op mijn stages leerde ik de kneepjes van het vak kennen. Ik liep stage in zelfstandige praktijken, het CAR (centrum voor ambulante revalidatie) en het basisonderwijs. Daar kwam ik in aanraking met verschillende doelgroepen zoals kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende logopedische problematieken.

Meteen na het beëindigen van mijn studie, ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Logopedie Hasselt. Voornamelijk behandel ik kinderen en jongeren met leerproblemen, een taalvertraging, articulatiemoeilijkheden en een oromyofunctionele problematiek. Ik wil mijn logopedische kennis blijven verdiepen, daarom volg ik regelmatig cursussen en workshops.


Kim Thomassen

Logopediste

Eind juni 2020 behaalde ik mijn bachelor in de logopedie aan de Arteveldehogeschool Gent. Na mijn studie ben ik gestart als zelfstandige logopediste in een groepspraktijk. Hier kreeg ik de kans om de verschillende doelgroepen te ontdekken.

Vanaf oktober 2023 werk ik met veel enthousiasme bij Logopedie Hasselt. Ik behandel voornamelijk kinderen met leerproblemen (lezen, spelling, rekenen), een vertraagde taalontwikkeling en articulatieproblemen.

Jaarlijks volg ik verschillende studiedagen en workshops om mij te specialiseren. Zo volg ik momenteel het postgraduaat leerstoornissen.


Liesbeth Dehaes

Logopediste

Na mijn opleiding als kleuterjuf ben ik in juni 2019 afgestudeerd als logopediste aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ik heb intussen al vijf jaar werkervaring mogen opdoen in het behandelen van kinderen met articulatie-, oromyofunctionele- en leerproblemen.

Omdat ik de kwaliteit die ik lever binnen mijn job zeer belangrijk vind, volg ik jaarlijks cursussen en vormingen om me te blijven verdiepen en bij te scholen. Graag wil ik me specialiseren in het behandelen van kinderen met leerstoornissen (lezen, spelling, rekenen). Ik volg in het kader hiervan, samen met onze collega Kim het postgraduaat leerstoornissen aan de hogeschool Thomas More in Antwerpen.

Sinds februari 2024 ben ik met veel passie en plezier gestart bij Logopedie Hasselt, waar ik voornamelijk kinderen met oromyofunctionele- en leerproblemen behandel.