Ons team

Het team van Logopedie Hasselt bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde logopedisten. Wij stellen kwaliteit voorop, daarom blijven wij onze kennis en vaardigheden verdiepen door het regelmatig volgen van bijscholingen.

Lien Kenens

Praktijkverantwoordelijke - Logopediste

Eind juni 2009 behaalde ik mijn masterdiploma in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na mijn studie kreeg ik de kans als zelfstandig logopediste aan de slag te gaan in een groepspraktijk, waar ik de theoretische kennis kon omzetten in concrete diagnostiek en therapie.

In januari 2017 startte ik mijn eigen logopedische praktijk in Hasselt. Hier werk ik voornamelijk met kinderen en jongeren met een afwijkende articulatie, een vertraagde taalontwikkeling en leerproblemen (lezen, schrijven, rekenen). Verder behandel ik ook kinderen, jongeren en volwassenen met een oromyofunctionele problematiek. Ik wil me blijven verdiepen en bijscholen in de verschillende logopedische problematieken en daarom volg ik ook verscheidene studiedagen en workshops.


lien@logopediehasselt.be

Sjoukje van de Mortel

Logopediste

In februari 2022 behaalde ik mijn bachelor in de logopedie aan de Thomas More hogeschool Antwerpen. Op mijn stages leerde ik de kneepjes van het vak kennen. Ik liep stage in zelfstandige praktijken, het CAR (centrum voor ambulante revalidatie) en het basisonderwijs. Daar kwam ik in aanraking met verschillende doelgroepen zoals kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende logopedische problematieken.

Meteen na het beëindigen van mijn studie, ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Logopedie Hasselt. Voornamelijk behandel ik kinderen en jongeren met leerproblemen, een taalvertraging, articulatiemoeilijkheden en een oromyofunctionele problematiek. Ik wil mijn logopedische kennis blijven verdiepen, daarom volg ik regelmatig cursussen en workshops.


sjoukje@logopediehasselt.be